Menu
Teambuilding / Zuid-Holland

Unieke vergaderdag – Vergaderen en Racen op Zandvoort

vergaderen en Racen op Zandvoort

Vergaderen afwisselen met een unieke activiteit? Dan is deze vergaderlocatie in Zandvoort zeker passend bij uw wensen. Hierbij combineert uw zakelijke bijeenkomst met een racen op het Zandvoort Circuit. Meer weten over deze unieke ervaring met Vergaderen en Racen in Zandvoort, lees hier de mogelijkheden.

Vergaderen en bijeenkomen op Zandvoort

Bij het zakelijk bijeenkomen is er speciaal voor u een VIP ruimte gereserveerd. Deze VIP ruimte is zo ingericht dat u van alle zakelijke gemakken voorzien bent, waaronder diverse audiovisuele middelen. Tijdens de bijeenkomst kunnen u en uw collega’s zich eerst focussen op de nodige zakelijke besprekingen en zich verheugen op de snelle middag met een prachtig uitzicht over het Circuit.

Een snelle middag tegemoet

Na de vergadering gaat u het circuit op. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw snelle middag in te vullen. Zo kunt u circuitrijden, meerijden met een coureur, een kart- en slalomcompetitie, rijden op een quad door de duinen: maak uw keuze! Ga met uw collega’s de strijd aan of ga juist samenwerken en vul de dag in als teambuilding activiteit. U sluit af met de prijsuitreiking en een toost met champagne op de succesvolle en snelle dag.

Lees hier hoe uw voorgangers het Vergaderen en Racen op Zandvoort hebben ervaren

Wat een leuke dag! Het begon al met een warme persoonlijke ontvangst, de lunch was heerlijk en voor de vergadering was alles prima geregeld. Daarna met een coureur het circuit op voor een paar ronden op racesnelheid en een slalom competitie. Een hele bijzondere ervaring en mede door het enthousiasme van het team een geslaagde activiteit.”

Op zoek naar een bedrijfsuitje in een minder snelle bolide? Bekijk dan dit Bedrijfsuitje met Thaise Tuk Tuk!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850