Menu
Bedrijfsevenementen

Top 5 bedrijfsuitjes in Den Haag in mei 2014

Den Haag is de koninklijke hoofdstad van ons land en de stad van de regering en het parlement. Tevens is Den Haag de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Met het Binnenhof, Mauritshuis, het Gemeentemuseum en de gebouwen van H.P. Berlage is Den Haag zeker het bezoeken waard. Uniek aan Den Haag is dat het ook naast het strand ligt en bij uw bezoek een uitstapje naar het Scheveningse strand zo is gemaakt.

Door middel van een Walking Dinner ziet u de mooiste locaties van Den Haag en kunt u culinair genieten bij de aller-lekkerste restaurants. U begint met een heerlijk voorgerecht in het eerste restaurant, waarna u door middel van een stadswandeling Den Haag ontdekt. Vervolgens zult u het hoofdgerecht in een ander restaurant eten. Tot slot zult u door middel van een derde en laatste stadswandeling het laatste restaurant bereiken waar u de laatste gang, namelijk het toetje zult gaan eten.

“Het was een leuke avond. Het arrangement was goed georganiseerd. En onze gids, Mathilde Geradts, was helemaal top!!! Ze heeft ons door een mooi stukje Den Haag geleid. Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar.” Aldus C. Barbosa

Culinair groepsuitje in de hofstad – Walking Dinner Den Haag

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl