Menu
Bedrijfsevenementen / Bedrijfsuitjes

Maak kennis met de Mystery tour – bedrijfsuitje in een stad naar keuze

De Mystery Tour is een leuke manier om anders dan anders een stad te bezichtigen. De tour kan in bijna elke stad worden gedaan. Weet u het antwoord op de Mystery vraag?

Kent u dat? U bezoekt een stad of streek en denkt “Laten we één en ander eens van dichtbij bekijken….”. U boekt een stadsgids en gaat met de gids op pad. De gids loopt daarna voorop om u kennis te laten maken met de geijkte bezienswaardigheden…

U kunt ook eens iets anders doen met uw collega’s! Maak kennis met de Mysterytour. Of het nu in Amsterdam is of Doetinchem, Antwerpen of Arnhem. Met de Mysterytours brengen wij u diverse steden op een unieke manier onder de aandacht! De tour is een bijzonder leuke manier om ‘anders dan anders’ een stad te bezichtigen. Kernbegrippen zijn; (inter)actief, uitdagend, competitief, samenwerking, oplossingsgericht denken. Het geven van herkenningstekens (gekleurde petten per team bijvoorbeeld) stimuleert het competitieve element. Overigens zijn Mystery Tours een echte uitdaging; gemiddeld weet 25% van de teams het antwoord op de ‘Mysteryvraag’ te vinden. Aan u de eer!

Ook zin in een uitdagend bedrijfsuitje?