De Mystery Tour is een leuke manier om anders dan anders een stad te bezichtigen. De tour kan in bijna elke stad worden gedaan. Weet u het antwoord op de Mystery vraag?

Kent u dat? U bezoekt een stad of streek en denkt “Laten we één en ander eens van dichtbij bekijken….”. U boekt een stadsgids en gaat met de gids op pad. De gids loopt daarna voorop om u kennis te laten maken met de geijkte bezienswaardigheden…

U kunt ook eens iets anders doen met uw collega’s! Maak kennis met de Mysterytour. Of het nu in Amsterdam is of Doetinchem, Antwerpen of Arnhem. Met de Mysterytours brengen wij u diverse steden op een unieke manier onder de aandacht! De tour is een bijzonder leuke manier om ‘anders dan anders’ een stad te bezichtigen. Kernbegrippen zijn; (inter)actief, uitdagend, competitief, samenwerking, oplossingsgericht denken. Het geven van herkenningstekens (gekleurde petten per team bijvoorbeeld) stimuleert het competitieve element. Overigens zijn Mystery Tours een echte uitdaging; gemiddeld weet 25% van de teams het antwoord op de ‘Mysteryvraag’ te vinden. Aan u de eer!

Ook zin in een uitdagend bedrijfsuitje?

Redacteur

Comments are closed.