Menu
ICT

Toners van Epson populair bij Inktpatroonshop

Printers zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. De prijzen van een printer zijn tegenwoordig zeer acceptabel en als je er als onderneming een paar tegelijk bestelt, zijn er vaak ook nog eens aantrekkelijke kortingen te behalen. “Waar doen ze het nog voor?”, zou je je af kunnen vragen.

De business zit echter niet in de verkoop van de printers, maar in de verkoop van de bijbehorende verbruiksartikelen. Inktcartridges, toners, navulsets, refill sets en drumkits. Deze zijn vaak flink geprijsd en als je eenmaal een bepaald merk printer hebt, zit je er voor de levensduur van het apparaat aan vast.

De specialisten
Er zijn echter leveranciers die gespecialiseerd zijn in het leveren van toners en inktcartridges en die deze tegen zeer aantrekkelijke prijzen op de markt brengen. Neem bijvoorbeeld Epson, een zeer gerenommeerd merk in de printer markt. Bij inktpatroonshop.nl kun je de toners, drumkits of cartridges voor alle typen Epson printers vinden.

Epson toners bij Inktpatroonshop zijn overigens niet alleen aantrekkelijk geprijsd, maar ze worden ook nog eens binnen 24 uur gratis bezorgd en kunnen, indien gewenst, achteraf betaald worden. Veilig en vertrouwd. Veel webshops maken gebruik van kortingscodes, zo ook inktpatroonshop.nl. Kun je nog een extra voordeeltje behalen!

Niet alleen Epson
Binnen een onderneming worden vaak verschillende typen printers gebruikt. Voor het interne gebruik is een simpele zwart-wit inktjet-printer vaak voldoende, maar voor de correspondentie naar de klanten wil je op zijn minst de kwaliteit van een laserprinter. De verschillende printers zijn vaak ook nog van verschillende merken.

Ook hier bieden leveranciers als inktpatroonshop.nl de uitkomst, want je kunt hier cartridges en toners vinden van alle bekende en minder bekende merken. Je twijfelt over de kwaliteit? Geen zorg, de Inktpatroonshop geeft maar liefst twee jaar garantie op toners en inktcartridges en dat geeft vertrouwen. Best de moeite waard om de site van deze specialist in inktpatronen, toners, drumkits en navullingen eens te bezoeken.