Menu
Bedrijfsuitjes / Uitjes met overnachten

TIP voor een TOP meerdaags bedrijfsweekend

TIP voor een TOP meerdaags bedrijfsweekend

TIP voor een TOP meerdaags bedrijfsweekend. Als u echt wilt genieten met uw team, dan is er geen betere plek dan het sfeervolle Giethoorn, gelegen aan het water. Hier kunt u genieten van een geweldig bedrijfsweekend met tal van activiteiten om uw team te vermaken en te verbinden.

Een van de beste tips voor een top bedrijfsuitje in Giethoorn is om te verblijven in een gezellige locatie aan het water in het hart van het dorp. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de grachten en bruggetjes terwijl u ontspant met uw team.

TIP voor een TOP meerdaags bedrijfsweekend

Tijdens uw bedrijfsweekend in Giethoorn staan er leuke activiteiten gepland, zoals het rijden met een DAFje, een nostalgisch voertuig uit de jaren ’60. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke High Wine of High Tea in het restaurant. Maar een bedrijfsuitje in Giethoorn zou niet compleet zijn zonder een ontspannen boottochtje door de grachten en het prachtige natuurgebied.

                                                                                                                                             

Het vakantiepark

Het vakantiepark in Giethoorn biedt een unieke ervaring voor bezoekers die op zoek zijn naar een schilderachtige locatie om te verblijven. Het park is gelegen in het hart van de historische dorpskern van Giethoorn, waardoor gasten kunnen genieten van de charme en het karakter van dit prachtige dorp.

Het dorp staat bekend om zijn vlonders en bruggetjes, die het gemotoriseerd verkeer niet toelaten. In plaats daarvan varen bewoners en bezoekers door de grachten en kanalen op traditionele boten genaamd “punters”. Dit geeft Giethoorn een rustige en vredige sfeer die perfect is voor een ontspannen vakantie.

Wacht niet te lang en boek nu deze TIP voor een TOP meerdaags bedrijfsweekend