Menu
Congres

Congres organiseren centraal in NL

Congres organiseren centraal in NL

Een Congres organiseren centraal in NL? Dan is deze buitenplaats in Driebergen een perfecte keuze. Gelegen in het hart van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, biedt deze buitenplaats een prachtige omgeving voor een congres dat zowel inspirerend als ontspannend is.

Congres organiseren centraal in NL

Met 70 comfortabele hotelkamers en 13 unieke vergaderzalen, inclusief een vergaderchalet, is er genoeg ruimte voor groepen van verschillende groottes. De vergaderzalen zijn allemaal uitgerust met moderne apparatuur en bieden een rustige en inspirerende omgeving voor conferenties, vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten.

Bovendien biedt deze Congres locatie centraal in NL ook uitstekende faciliteiten voor ontspanning en recreatie. Na een lange dag vergaderen kunnen de deelnemers genieten van de prachtige natuur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug door te wandelen, fietsen of gewoon te ontspannen in de rustige omgeving.

 

Bovendien biedt deze Congres locatie centraal in NL nog tal van andere faciliteiten die jouw congres of evenement nog specialer kunnen maken. Zo is er bijvoorbeeld een restaurant op het terrein waar je terecht kunt voor heerlijke maaltijden en drankjes. Het restaurant biedt een gevarieerd menu met gerechten die zijn bereid met lokale producten. Zo kun je genieten van de smaken van de regio terwijl je netwerkt met collega’s en zakenpartners.