Menu
Bedrijfsuitjes / Teambuilding / veluwe / Veluwe

Teambuilding Veluwe met GPS & GSM

Teambuilding Veluwe met GPS & GSM

Bent u op zoek naar een avontuurlijk en actief bedrijfsuitje op de Veluwe? Dan is dit Teambuilding Veluwe met GPS & GSM zeker iets voor u! Hier ons wordt u ontvangen met een kopje koffie en een lekkere Veluwe met slagroom.

Een teamuitje waarbij verschillende facetten van oriëntatie en visuele hulpmiddelen aan bod komen is een geweldige manier om te werken aan teambuilding. Door alle opdrachten in teamverband uit te voeren, wordt samenwerking gestimuleerd en wordt er gewerkt aan de onderlinge band tussen de groepsleden.

Beleef een onvergetelijke tijd op de Veluwe!

Teambuilding Veluwe met GPS & GSM

U wordt voorzien van een G.P.S, een videocamera, een fotomap en een G.S.M. Hiermee gaat u fietsend, steppend en lopend een avontuurlijke tocht tegemoet. Daarnaast ontvangt u na het vervullen van de eerder doorgegeven opdracht steeds een nieuwe opdracht via de GSM.

Het is belangrijk om alle opdrachten in teamverband uit te voeren om zo samen tot het beste resultaat te komen. Als afsluiting van deze actieve dag serveren wij u een overheerlijk en uitgebreid buffet “Veluwezoom”. Hier kunt u lekker genieten van diverse gerechten en gezellig napraten over de belevenissen van deze dag. Als kers op de taart krijgt u ook nog 3 bollen ambachtelijk ijs van onze IJskar.

Het beste Teambuildingsuitje op de Veluwe

Dit teamuitje is ideaal voor teambuilding omdat het team verplicht wordt om in teamverband te werken. De nadruk ligt op samenwerking en communicatie. Het spel biedt een leuke en uitdagende manier om de teamleden te stimuleren om beter samen te werken en om hun onderlinge band te versterken.

Bovendien is het een leuke en spannende manier om een dag door te brengen met collega’s. Het is belangrijk dat de teamleden op elkaar kunnen vertrouwen en dat ze samenwerken om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren.

Boek nu ons Teambuilding Veluwe met GPS & GSM!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850