Menu
Incentive

Ontdek Ibiza! Een eiland om verliefd op te worden

3 daagse groepsreis naar Ibiza. Zon, zee, gezelligheid en feest. Tijdens deze verzorgde reis maakt u kennis met de andere kant van Ibiza. Zo bezoekt u Eivissa, hippiemarkt Las Dallias en discotheek Pacha.

Ibiza, bekend als het party eiland bij uitstek. Ibiza heeft meer dan discotheken, strandtenten en clubs. Ibiza heeft het juiste decor voor een onvergetelijke groepsreis. De zonbestemming heeft veel verschillende activiteiten te bieden als een jeeptour, kayakken, cocktail shaken of een DJ Workshop. Verder kunt u een bezoek brengen aan de hippiemarkt, de eeuwenoude grotten en het buureiland Formentera.

Naast een gezamenlijk programma verzorgen wij verblijf, diner, lunch en activiteiten. Uiteindelijk hebben wij een ruim aanbod voor een totaal programma. U kunt het programma geheel naar eigen wens laten ontwikkelen, aangepast op u en uw gezelschap.

Met het grote aanbod activiteiten dat bij kunnen aanbieden kunt u zelf een gewenst programma aangeven. Wij zorgen voor een gepast programma en waarborgen de planning.

Totaal verzorgt naar een van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee.

Wilt u ook 3 dagen genieten van het prachtige eiland Ibiza? Bekijk dan snel het programma!