Menu
Congres / Vergaderen

Nieuw: 8-Uurs Vergaderarrangement in Amsterdam

Op zoek naar een unieke plek in Amsterdam om te vergaderen? Het hotel heeft 8 moderne board- en meetingrooms, waarvan 5 zalen op de 18e verdieping. Inspirerende brainstormsessies, effectief vergaderen of een ontspannen training, wij denken graag mee om de meeting compleet te maken.

Vergadering of evenement combineren met een break? Ga voor een culinaire lunch of diner bij Floor17.

De Zalen
Het hotel heeft 5 spectaculaire Skylounges op de 17e verdieping. Hier vergadert u op hoog niveau met uitzicht over de stad. Herkent u alle hoogtepunten van Amsterdam vanuit de vergadertafel?

Naast de Skylounges maakt u gebruik van de drie vergaderzalen op de begane grond van ons hotel. De zalen zijn ook te combineren voor grote groepen met elkaar tot de zaal Rembrandtpark. Alle zalen hebben veel daglicht, en zijn daarnaast voorzien van WiFi.

Het hotel
Dit 4-sterren hotel in Amsterdam is direct gelegen aan het Rembrandtpark en de ringweg A10. Het indrukwekkende gebouw vind je op 15 minuten afstand van het oude centrum van Amsterdam en heeft een perfecte verbinding naar zowel het centrum als luchthaven Schiphol. Wakker worden met spectaculair uitzicht over Amsterdam? Overnacht in één van de 446 Standaard, Deluxe en Executive kamers.

Vergader op deze Centraal gelegen locatie in Amsterdam voor u volgende 8 uurse bijeenkomst.