Menu
Relatiegeschenk

Netwerk borrel met Drinks & Bites

Netwerk borrel met Drinks & Bites

Kom met uw collega’s of relaties voor een gezellige netwerkborrel naar Slagharen en geniet van de attracties en de vele mogelijkheden binnen onze horecalocaties op het park.

Stap in de Looping star – bekijk de 4D film – en dan is het tijd voor een borrel

Rond 7 uur wordt u hartelijk ontvangen met een sprankelende Welkomst Cocktail & hartig tafelgarnituur.

Hierna kan een ieder koers uitzetten in Slagharen! Als echte ontdekkingsreizigers kunt u genieten van de te gekke wereld van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Vanavond hebben we exclusief voor uw gezelschap 1 uur lang 4 top attracties open gesteld:
Ervaar de adrenaline in uw lichaam als u in de Looping Star over de kop gaat, voel de werking van de G-krachten in de Free Fall en het mooiste uitzicht over Overijssel heeft u vanuit the Sky Tower. Of ga vliegensvlug en sensationeel de hoogte in met The Eagle.

Na dit uurtje vol avontuur staat er champagne en een lekker borrelhapje voor u klaar. Wanneer er getoost is kunt u richting het 4D filmtheater gaan. Hier krijgt u allen een 4D bril waarna u echte sensatie zult beleven in het El teatro filmtheater.

Na de film kunt u lekker met uw gezelschap naborrelen. Uiteraard zult u ook hier weer voorzien worden van heerlijke hapjes.

Ook netwerkborrelen in Slagharen?