Menu
Kantoorinrichting

Kunst geeft uw kantoor kleur

Omdat een kantoor een plek is waar u en uw personeel meer dan 8 uur doorbrengen is het belangrijk om deze sfeervol in te richten. Ten eerste is het van groot belang dat er een aantal goede bureaus en stoelen staan. Deze moeten voldoen aan de eisen op arbo-niveau. Omdat muren kaal en kil zijn als ze leeg zijn, is het een idee om hier prachtige tijdloze kunst op te hangen.

Bepaal zelf wat u ophangt

U kunt naar eigen smaak en wens kunst uitzoeken die u eenvoudig aan de muur kunt bevestigen door middel van een ophangsysteem, zoals die van Artiteq. Stel dat u af en toe wilt variëren met kunstwerken op uw kantoor dan kan dat heel eenvoudig met een systeem waar u schilderen en foto’s aan op kunt hangen. U zit namelijk nooit met lelijke gaten in de muur. Een systeem om schilderijen mee op te hangen is bovendien eenvoudig te bevestigen.

Inspiratie op de werkvloer dankzij kunst

Kunst aan de muur is niet alleen voor u en uw personeel inspirerend, maar geeft klanten ook een gevoel dat ze op de juiste plek zijn. Aan een systeem kunt u met draden meerdere schilderijen ophangen van verschillende afmetingen. U kunt dus altijd zelf bepalen hoe u de kunst wilt hebben hangen aan de muur. Ook is de hoogte zeer gemakkelijk in te stellen met een systeem waar u schilderijen mee op kunt hangen. Ook voor het principe van kunstuitleen is het een ideaal systeem. U kunt gemakkelijk nieuwe schilderijen ophangen aan het systeem. De geleende kunst kan zo enkele maanden blijven hangen tijdens de leaseperiode.

Deze systemen hebben een lage aanschafprijs, waardoor u er direct meerdere kunt bestellen. U kunt een schilderij bespannen met een stalen koord of een haakje, deze kunnen gemakkelijk bevestigd worden aan de haakjes van het muursysteem.

Bron foto omslag