Menu
Bedrijfsevenementen

Inventief Bedrijfsuitje

Ga met teams op pad en verken de stad met verschillende groepsopdrachten. Maar pas op, De Mol in uw team saboteert de zaak. Wie is de mol in uw team?

Uw gezelschap wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en een lekkernij bij Hampshire Hotel – Bon’Aparte. Aansluitend gaat men op pad….
In teams wordt de stad of het bos doorkruist en worden verschillende groepsopdrachten uitgevoerd. De doelstelling is een zo hoog mogelijke groepsscore te behalen.
Behalve de groepsopdrachten krijgt iedere speler ook een eigen geheime opdracht waarmee hij het team extra punten kan laten behalen.

In ieder team zit echter een onbekende speler (de mol) die eigenlijk bij het volgende team hoort. Deze moet de boel zoveel mogelijk saboteren. Daarnaast moet hij proberen om de geheime taken te raden van de medespelers. Lukt hem dit dan krijgt de groep van de mol 10 extra punten. De tocht duurt ca. 1,5 uur

Bij terugkomst kunt u onder het genot van een drankje bijpraten in onze gezellige bar. Aansluitend staat er een uitgebreid buffet, culinair 3-gangen diner of bij mooi weer een heerlijke barbecue voor u klaar.

Kijk hier voor meer informatie over dit inventieve bedrijfsuitje.