Menu
Bedrijfsevenementen

Personeelsfeest: Avondje Swingen met Gare du Nord + Overnachting

Top avondje uit op 5 november 2016 met Gare du Nord beleven? De 6-koppige Nederlandse live band Gare du Nord staat al jaren garant voor volle zalen en een full energy uptempo show. U kunt er bij zijn en deze fantastische avond beleven in Drenthe

Top avondje uit met Gare du Nord beleven?
De 6-koppige Nederlandse live band Gare du Nord staat al jaren garant voor volle zalen en een full energy uptempo show. U kunt er bij zijn en deze fantastische avond beleven op zaterdag 5 november 2016 in Drenthe. Boek een avondje uit en naar keuze kunt u er een diner en overnachting bij boeken!

Fantastisch avondje genieten van heerlijke muziek
Met ruim 60 shows per jaar is Gare du Nord live uitgegroeid tot een spetterende energy-band met als stralend middelpunt de van oorsprong Italiaanse zangeres Dorona Alberti. Dorona is niet alleen een van de beste zangeressen van Nederland; met haar sexy live act pakt ze iedereen in.
De band verkocht 500.000 albums en ontving in 2014 drievoudig platina voor de albums Sex ‘n’ Jazz en Love For Lunch. Gare du Nord staat als enige Nederlandse band onder contract bij het New Yorkse Blue Note Records label en scoorde internationaal met hits als Marvin & Miles, Beautiful Day, Pablo’s Blues en You’re My Medicine, opgenomen met soullegende Marvin Gaye.

Voorprogramma; Oliver Alexander
Na een druk 2014 met optredens op vele pop- en jazzfestivals door het hele land, waaronder ook een plek als support act van Alain Clark tijdens zijn theatertournee, bleek 2015 nog veel meer voor Oliver Alexander in petto te hebben. Op 8 april 2015 kwam zijn langverwachte debuut-EP “Transmission” officieel uit tijdens een bomvolle releaseparty in LantarenVenster. De EP is geproduceerd door de topproducers achter VanVelzen, Bløf, Anouk en Miss Montreal. De single I’m Gonna Love You More wordt veel gedraaid op 3FM, Radio 2 en Radio 6. Ook wordt hij in april 2015 uitgeroepen tot Radio 6 Soul & Jazz Talent en speelt hij live bij De Wereld Draait Door.

Gare du Nord

Het hotel en de faciliteiten
Het hotel staat al meer dan 80 jaar bekend om de persoonlijke gastvrijheid en professionele service in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Het personeel speelt dan ook in op de individuele wensen van onze gasten.

De 78 hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en afgestemd op de natuurlijke omgeving. Voor extra comfort kunt u terecht in onze Junior Suites met bubbelbad. Alle kamers bieden een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Bij dit Avondje Swingen met Gare du Nord is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • Avond show op 5 november 2016 van 21:00 tot 00:30 uur
  • Diner zal in de vorm van Live Cooking zijn
  • Plekken: staan met enkele vrije zitplaatsen
  • Concert Gare du Nord (Hoofdact)
  • Concert Oliver Alexander (Voorprogramma)
  • Tijden: 21:00 tot 00:30 uur
  • Prijs: € 89,- p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Klik hier voor meer informatie over dit Avondje Swingen met Gare du Nord of bekijk hier het totaalaanbod van alle Bedrijfsfeesten!

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl