Menu
Nieuws

Hema maakt iTunes tegoed aantrekkelijker

HEMA heeft bekend gemaakt dat zij per heden de verkoop van iTunes tegoed aantrekkelijker maken voor de klant. Vanaf vandaag biedt men via digitaal.hema.nl vrije waarde iTunes tegoed aan.

De iTunes tegoedkaarten waren tot op heden te koop voor vastgestelde bedragen ad.
€ 15,- , € 25,- of € 50,-. Daarin komt vanaf vandaag grote verandering. De iTunes tegoedkaarten zijn nu voor ieder gewenst bedrag vanaf 15 euro online te koop bij HEMA, dus bijvoorbeeld € 16,00,- of € 22,00,-

Eerste en enige
In het kader van de hedendaagse bezuinigen wil men graag doelgericht uitgeven. Met één druk op de knop heeft men de favoriete muziek, films en apps in o.a. de Iphone, Ipad of pc. Hiermee biedt HEMA als eerste én enige in Nederland de mogelijkheid om zelf het iTunes tegoed te bepalen!

Het grote voordeel hiervan is dat men niet meer de verplichting heeft credits te kopen welke niet direct worden gebruikt. Hiermee wordt de koop van iTunes tegoed veel toegankelijker gemaakt voor klanten met een kleiner te besteden budget.

Steven McAllister, verantwoordelijke New Business Development HEMA
Wij hebben ons best gedaan voor onze klant om deze mogelijkheid te realiseren en denken hiermee iTunes tegoed nog aantrekkelijker te hebben gemaakt!

Over HEMA iTunes
HEMA is in 2014 gestart met online verkoop van iTunes tegoed. Op http://digitaal.hema.nl kunt u snel en eenvoudig uw iTunes tegoed kopen en direct de leukste films, muziek en Apps kopen!