Menu
Bedrijfsuitjes / Dagje uit

Fantastische bedrijfsuitje in Giethoorn

Fantastische bedrijfsuitje in Giethoorn

Het vinden van een geschikt bedrijfsuitje kan soms een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar iets dat zowel ontspannend als inspannend is en waarbij er voor ieder wat wils is. Gelukkig biedt het mooie waterdorp Giethoorn in Overijssel de ideale oplossing voor een geslaagd teamuitje. Boek nu dit Fantastische bedrijfsuitje in Giethoorn!

Fantastische bedrijfsuitje in Giethoorn

Met een rondvaartboot kun je ontspannen genieten van het prachtige uitzicht op het waterrijke dorp. Je vaart langs historische boerderijen en pittoreske bruggen terwijl je geniet van de rustige omgeving.

Tijdens de rondvaart kun je met je collega’s bijpraten en ontspannen. Het is de perfecte manier om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden en te genieten van elkaars gezelschap.

Maar dat is nog niet alles. Na de ontspannen rondvaart komt de inspanning. Je gaat namelijk zelf punteren door Giethoorn. Een punter is een smalle boot die met een lange stok voortgeduwd wordt. Het vergt enige techniek en samenwerking om de boot goed te besturen, maar het is vooral ook heel erg leuk! Je vaart door smalle grachten en onder lage bruggetjes door. Dit zorgt voor een unieke ervaring en een leuke uitdaging voor het team.

Boek nu dit Fantastische bedrijfsuitje in Giethoorn! Beleef een onvergetelijke tijd!

Op zoek naar meer keuze in een bedrijfsuitje giethoorn ?

 

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850