Menu
Transport

Emirates en Proflight Zambia gaan samenwerking aan

Amsterdam / DUBAI, UAE – 28 januari 2014 – Emirates en luchtvaartmaatschappij Proflight Zambia hebben een overeenkomst getekend die het voor reizigers eenvoudiger maakt om binnenlandse bestemmingen in Zambia te bereiken.

Populaire attracties in Zambia, zoals de wereldberoemde Victoria Falls, zijn nu eenvoudig op één ticket bereikbaar via de internationale bestemmingen uit het netwerk van Emirates. Natuurliefhebbers en safari-gangers kunnen bijvoorbeeld rechtstreeks boeken naar Mfuwe voor een bezoek aan het schitterende South Luangwa National Park. Zakelijke reizigers kunnen gebruik maken van directe Proflight verbindingen van Lusaka naar Ndola.

Door deze nieuwe samenwerking kunnen klanten gecombineerde vliegtickets boeken van Emirates-Proflight Zambia met aansluiting op het Proflight netwerk van acht binnenlandse bestemmingen; Ndola, Livingstone, Mfuwe, Solwezi, Chipata, Mansa, Kasama and Mongu, en twee internationale routes; Lilongwe in Malawi en Dar-es-Salaam in Tanzania.

Passagiers kunnen ook genieten van bijzondere extra’s, zoals speciale tarieven naar binnenlandse bestemmingen en extra bagage voor Proflight klanten die van Emirates vluchten overstappen.

Vlucht EK 713 vertrekt iedere dag om 09.25 uur vanuit Dubai en komt om 14.35 uur aan in Lusaka. De vlucht vertrekt vervolgens vanuit Lusaka om 16.05 uur en komt om 17.10 uur aan in Harare. De terugvlucht vertrekt uit Harare om 18.05 uur en arriveert om 19.55 uur in Lusaka en vertrekt om 21.04 uur vanuit Dubai voor aankomst 06.50 uur de volgende dag.