Menu
Bedrijfsuitjes / Teambuilding / Uitjes met overnachten

Bedrijfsweekenden in Winterberg – samen genieten

Winterberg Teamuitje

Samen met uw collega’s een leuke dag beleven en overnachten in Winterberg? Wij hebben leuke Bedrijfsweekenden in Winterberg voor een onvergetelijk weekend in de sneeuw of u kunt samen met uw collega’s lekker relaxen en tot rust komen. Het kan allemaal in Winterberg!

Winterberg op kleine reisafstand van Nederland

Stelt u zich eens voor. Op nog geen 3 uur reisafstand het optimale wintersportgevoel beleven met uw collega’s, familie of vrienden? Jaarlijks biedt Sauerland 90 dagen sneeuwzekerheid. Van half december tot half maart kan er geskied worden. Het skioord beschikt namelijk over 260 moderne sneeuwkanonnen.  De pistes in Sauerland zijn geschikt voor de gevorderde en beginnende wintersporter. Klink goed toch als bedrijfsweekend?

Bedrijfsweekenden in Winterberg

U kunt samen met uw collega’s een geweldig weekend beleven in de sneeuw! Onze Bedrijfsweekenden in Winterberg bestaan uit verschillende onderdelen. U kunt les krijgen voor de beginners, maar u kunt ook zelfstandig van de pieste af! Ga lekker langlaufen, snowboarden of gezellig sleeën. Na een gezellige dag kunt u gebruik maken van de Apres ski party. Omdat niemand de bob wilt zijn bieden wij arrangementen aan met een heerlijke overnachting. Beleef de echte sneeuwpret samen met uw collega’s!

Na een dagje sneeuw lekker Relaxen?

Na een dagje sneeuw lekker relaxen? Dat kan natuurlijk ook in Winterberg. Ontspannen kunt u in de ruim opgezette Wellness en in de massage ruimte.  Neem een duik in het zwembad of werk de spierpijn er uit in de fitnessruimte. In plaats van werken even met je collega’s gezellig bijkletsen en relaxen.

Op wintersport met uw collega’s? Check snel onze  leuke bedrijfsweekenden in Winterberg