Menu
Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje Dagje Media Park – Een kijkje achter de schermen

Samen met uw collega’s of relaties krijgt u een uniek kijkje achter de schermen op het Media Park in Hilversum. Aan de hand van diverse activiteiten gaat u ontdekken hoe de wereld van televisie in elkaar zit.

Bij het Nederlands instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum wordt u ontvangen tussen 10:00 – 10:30 met koffie/thee en een tv-gebakje.
Aansluitend wordt de groep tijdelijk in tweeën gesplitst, waarbij de ene helft eerst de Media Park Tour krijgt en daarna de rondleiding bij Beeld en Geluid, en de andere helft andersom.

Media Park Tour
Voor de ene helft van de groep begint de dag met een exclusieve rondleiding van een uur, met een elektrisch treintje dat u achter de schermen brengt van het Media Park in Hilversum, het grootste mediapark van Europa.

Rondleiding Beeld & Geluid
Voor of na de Media Park tour maakt u een spannende en afwisselende ontdekkingsreis door het Nederlands instituut voor Beeld en Geluid. In een rondleiding maakt u kennis met het unieke gebouw van Beeld en Geluid en de ‘wall of fame’ waarop diverse iconen van de televisie te zien zijn.

Benieuwd wat uw voorgangers vinden van dit bedrijfsuitje?
”Prima geregeld, goede begeleiding! Een uitje waar nog lang over wordt gepraat!”

Bovenstaand is nog maar een klein deel van het programma. Bent u benieuwd naar het volledige programma van dit geweldige bedrijfsuitje op het Media Park?