Menu
Kantoorinrichting

Aankleden dat nieuwe kantoor!

Wanneer je als zzp’er of jong bedrijf een mooie (tijdelijke) ruimte hebt gevonden bijvoorbeeld op Kantoorkamers.nl dan is dat nog maar het begin. Want de kantoorruimte moet ook ingericht en gepersonaliseerd worden. Op kantoorkamers wordt vaak bezuinigd qua aankleding en inrichting. Dit is echt zonde. Met een beetje moeite en investering worden kantoren veel menselijker. De sfeer wordt bevorderd en je gaat je in het kantoor beter voelen. Met als gevolg dat de productiviteit van werknemers fel stijgt. Er dus genoeg reden om even de tijd de nemen om de kantoorruimtes mooi aan te kleden.

Groen brengt leven in een kantoor

Het is bewezen dat planten en bloemen een positieve invloed hebben op een mens. Thuis zet je bloemen op plaatsen waar je vaak komt. Je geeft graag bloemen als cadeau en je plant veel groen in de tuin. Waarom zou je deze trend dan niet doortrekken naar het kantoor? Voor een bedrijf kan je bijvoorbeeld via flowerservice.nl  een overeenkomst sluiten om regelmatig verse bloemen in de kantoren te plaatsen. Doe je dit via flowerservice, dan hoef je je ook geen zorgen te maken. De bloemen worden verzorgd en op tijd vervangen. Wat is er aangenamer dan ’s morgens je kantoor binnenkomen en een prachtige bloementuil te vinden?

Een mooi aangekleed kantoor

Het voordeel van bloemen is dat ze met alle stijlen of kleuren te combineren zijn. De ruikers die door professionele bloemisten gecreëerd worden, stralen een bepaalde stijl uit: klassiek, modern, trendy, eenvoudig of juist heel complex. Denk daarbij ook nog aan een paar leuke schilderijen, vazen of kunstvoorwerpen, en je kantoor wordt helemaal gezellig. Met planten of bloemen kun je nooit verkeerd doen. Ze maken iedereen vrolijk. Het personeel zal er zich goed in voelen. En dat straalt ook uit op je bezoekers en klanten. ‘Zeg het met bloemen’ is heel cliché, maar in het geval van kantoorruimtes zeker waar!