Menu
Friesland / Vergaderen

Zomerse Vergadertip

Zomerse Vergadertip

Zomerse Vergadertip: Ervaar het plezier van vergaderen met uitzicht op de prachtige tuin en het meer, waar de skûtsjes aan de kade liggen. In het hart van Friesland bieden wij een ideale locatie aan. Hier kunt u in alle rust kunt vergaderen en trainen. De splinternieuwe energieneutrale locatie, gebouwd in 2018, ligt direct aan het water. Hierdoor kunt u genieten van een inspirerende en ontspannen omgeving tijdens uw bijeenkomst.

Zomerse Vergadertip

Deze vergaderlocatie is gelegen in het Friese watersport en schaatsdorp Earnewâld midden in Nationaal Park De Alde Feanen. Dit natuurpark is een uniek gebied met veel natuur en cultuurhistorie. Door het vele afwisselende groen, is het landschap van de Alde Feanen een prachtig gebied om tot rust te komen.

De vergaderruimtes

De ruimtes zijn uitgerust met de nieuwste vergaderfaciliteiten, waaronder meerdere (touch) flatscreens, snelle wifi, slimme verlichting en flip-charts. We zorgen graag voor een gastvrije ervaring, inclusief koffie en Friese oranjekoek, of een huisgemaakte lunch met voornamelijk biologische streekproducten. Deze unieke locatie leent zich perfect voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops, teamtrainingen of presentaties. Of het nu winter is met een haardvuur of zomer met de tuindeuren wagenwijd open, bij ons kunt u in alle seizoenen genieten van een comfortabele omgeving.

Boek nu onze Zomerse Vergadertip en ervaar het plezier van vergaderen!