Menu
Bedrijfsuitjes / Teambuilding

Voordelig bedrijfsuitje

Voordelig bedrijfsuitje

Een voordelig bedrijfsuitje organiseren doet u bij ons!
Free vector helpful quick tips purple background
Kom samen met uw team naar een van onze locatiesvoor een bijzonder bedrijfsuitje. Kom samen naar het strand in Scheveningen, los de puzzel op voor een echt teambuildings uitje of ga actief buggy rijden. Een bedrijfsuitje organiseren is natuurlijk niet altijd makkelijk.Wij helpen u graag met het organiseren van een onvergetelijk personeelsuitje. Er zijn genoeg mogelijkheden en er is altijd wel een bedrijfsuitje die bij u en uw team past!

Voordelig bedrijfsuitje TIPS

Wilt u collega’s een geweldig dagje uit op de Veluwe beleven? Stap dan op de e-scooter met GPS en ga al puzzelend dit prachtige natuurgebied verkennen. Een actief en vooral gezellig bedrijfsuitje. Een geweldige manier om dicht bij de natuur te zijn, veel te zien en om een geweldig personeelsuitje te beleven.

Uniek bedrijfsuitje op de Veluwe- E-scooter Puzzeltocht met GPS

Is het tijd voor een actief teamuitje? Zoek dan niet verder! Met dit actieve arrangement gaat u buggy en quad rijden, bowlen en aansluitend lekker barbecueën. Op verkenning met een stoere buggy. Een mooie route langs bijzondere plekjes op de Veluwe, zal u veel plezier bezorgen.  Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland.

Opzoek naar een bedrijfsuitje met overnachting? Bekijk dan eens: Bedrijfsuitje met overnachting.

Een gezellig middagje samen met uw collega’s naar Scheveningen. Voor een bedrijfsuitje of een teambuildingsuitje. Een compleet verzorgde middag met lunch en beachgames naar keuze. Zelfs bij wat minder goed strandweer is het er goed toeven dankzij de 12 openhaarden en 40 loungebanken.

Samen met uw team tijdens dit personeelsuitje een moord oplossen en in de avond genieten van een heerlijk diner. Wij bieden u een volledig verzorgd programma met Moorddadig Giethoorn. Wie van de teams weet het snelst de moord op te lossen die in het mooie Giethoorn is gepleegd?

Culinair genieten met uw bedrijfsuitje in de stad Amsterdam. Dat doet u met deze gezellige walking dinner. U hoeft niet gedurende het hele diner stil te blijven zitten, want na iedere gang kunt u genieten van de stad tijdens uw wandeltocht naar de volgende locatie voor de volgende gang.

Moorddadig Giethoorn - gezellig personeelsuitje in het Venetie van het Noorden

Nog niet helemaal kunnen vinden waar u precies naar opzoek bent? Neem eens een kijkje op: Voordelig bedrijfsuitje.

Wij helpen u uiteraard graag met een personeelsuitje organiseren. U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 088-5405850, maar u mag ons ook een mailtje sturen: reserveringen@businessbookers.nl

Business Meets Pleasure – Expert in Beleving
Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Businessbookers