Menu
Bijeenkomsten / Overijssel / Teambuilding / Vergaderen

Vergaderen in Overijssel – 3 TIPS

Vergaderen in Overijssel

Wilt u met uw team vergaderen in Overijssel? Dan heb ik voor u onderstaand 3 TIPS voor een perfect geregelde vergadering.

Meerdaags vergaderen in Overijssel – Luxe vergaderarrangement

Meerdaags vergaderen in de Weerribben. Dit luxe vakantiepark aan het water beschikt over een aparte vergaderzaal maar ook het vergaderen in de unieke watervilla’s is mogelijk. Deze locatie is geschikt voor kleine groepen die van veel privacy en luxe houden. Plan uw volgende inspirerende 32-uurs arrangement aan het water in de Weerribben.

Vergaderen en Overnachten op een Landgoed

Wij verwelkomen u en uw gasten graag in het hotel in Twente en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Zo heeft u één aanspreekpunt gedurende uw verblijf. Wel zo makkelijk. De vergaderlocatie is toegankelijk voor mindervaliden. Er is gratis gebruik van Wi-Fi in het gehele hotel. Op en rondom het landgoed kunnen voor groepen allerlei soorten outdoor activiteiten worden ontplooid.

Uw teambuilding op de proef stellen in Enschede

Het 4-sterren hotel beschikt over het sfeervolle Restaurant. Tevens kunt u hier genieten van heerlijke gerechten en in de bar kunt u terecht voor een borrel na uw bijeenkomst. Op zonnige dagen kunt u genieten op het terras met buitenkeuken voor een heerlijke barbecue. Tevens zorgen de ruime en comfortabele hotelkamers voor een onbezorgd verblijf in dit authentieke hotel in Enschede.

Veel succes tijdens uw volgende bijeenkomst!