Menu
Bijeenkomsten / Vergaderen

Vergaderen aan mooie Hollandse wateren

Vergaderen aan mooie Hollandse wateren

Vergaderen aan mooie Hollandse wateren samen met uw team een ultieme beleving.  Vergaderen op één van de mooiste locaties van Nederland. Onderstaand heb ik voor u onze 3 TIPS!

Vergaderen aan mooie Hollandse wateren

Door de ideale ligging aan de oevers is dit moderne hotel in Loosdrecht de perfecte uitvalsbasis voor uw zakelijke bijeenkomst. Het hotel beschikt over 12 multifunctionele vergaderzalen die voor elke gelegenheid inzetbaar zijn. De zalen bieden in totaal een capaciteit voor 130 personen. Daarnaast beschikt het hotel over diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Vergaderarrangement aan het water in Huizen

Direct aan het Gooimeer met uitzicht over de Oude Haven, vindt u deze prachtige nieuwe vergaderlocatie. Bij binnenkomst in dit gloednieuwe hotel zult u zich direct thuis voelen. Met natuurlijke materialen en klassieke elementen ademt het geheel rust en ontspanning uit. Het interieur laat zich omschrijven als duurzaam, warm en tijdloos. Het hotel is bijzonder centraal gelegen. Gesitueerd tussen A1 en A27 is Huizen makkelijk bereikbaar, zowel vanuit de Randstad als vanuit de Flevopolder.

Vergaderen in Vlissingen aan het strand

Een dag vergaderen aan zee zorgt automatisch voor goede ideeën en nieuwe inspiratie. Wij zorgen dat het u deze dag aan niets zal ontbreken. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er tevens diverse mogelijkheden. Zo beschikt het hotel over 12 vergaderzalen. Op de begane grond zijn 5 suites met terras en op de 1ste etage zijn 5 suites met een Frans balkon. Vanuit uw eigen suite kunt u de zon in zee zien zakken. Tevens kunt u grote schepen voorbij zien varen.

Vergaderen aan mooie Hollandse wateren!