Menu
Uncategorized / Vergaderen

Vergaderarrangement in hartje Den Bosch

Vergaderarrangement in hartje Den Bosch

Vergaderarrangement in hartje Den Bosch. Slapen in het hart van deze gezellige stad, eten en borrelen in het sfeervolle restaurant en ’s avonds nog even de stad in voor een borrel. Het bezorgen van een warm welkom is hier misschien niet uitgevonden, maar het ligt wel diep in ons DNA.

Vergaderarrangement in hartje Den Bosch

In een bad vol Brabant op z’n best, waar alles en iedereen er is om het u naar de zin te maken. Of u ons nu voor korte of langere tijd bezoekt als zakelijk reiziger, wij zien u graag. Tevens kunt u overnachten in onze hotelkamers en vergaderen in onze zalen en maag gebruik van onze niet te versmaden brasserie.

Vergaderarrangement in hartje Den Bosch

Culinair overnachten in hartje Den Bosch

Alle 125 hotelkamers zijn rookvrij en van alle moderne gemakken voorzien, zoals airconditioning en gratis gebruik van Wireless Internet.

Het hotel beschikt over een gezellige Brasserie met prachtig uitzicht over het middeleeuwse marktplein. Tevens wordt alles door de chef en zijn keukenteam vers bereid, als het even kan met producten uit ons mooie Brabant.

Meetings Congressen & Events

Vanzelfsprekend zijn de vergaderfaciliteiten up to date en voorzien van de laatste technische hulpmiddelen. Daarnaast beschikt elke zaal over een speciaal duurzaam lichtplan met led verlichting.

De prachtige omgeving

Ervaar de Binnen-dieze, bewonder de Sint-Janskathedraal en koester de wereld van Jeronimus Bosch. Even bijkomen is mogelijk in de kroegjes en op de terrasjes die de stad rijk is.

De stad biedt een wisselend scala aan mogelijkheden voor uw bezoek. Ook voor allerlei verschillende groepsactiviteiten en workshops kunt u terecht in ‘s-Hertogenbosch, zeker als het een bedrijfsuitje betreft.

Voor meer informatie over dit leuke Vergaderarrangement in hartje Den Bosch vindt u op onze website!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850