Menu
Teambuilding / Uitjes met overnachten

Teamweekend op een prachtig landgoed

Bent u op zoek naar een Teamweekend op een prachtig landgoed dat uw collega’s samenbrengt en voor de nodige spanning en sensatie zorgt? Zoek niet verder! Ons tweedaagse programma biedt een combinatie van intrigerende activiteiten, zoals een moordspel en Escape the City, gevolgd door een gezellig diner waarin nagepraat kan worden. Het hoogtepunt van dit avontuurlijke programma is dat uw team de nacht zal doorbrengen en samen ontbijten, waardoor er voldoende gelegenheid is voor een borreltje en informele gesprekken. Lees verder om te ontdekken hoe deze unieke ervaring uw team kan versterken en de onderlinge band kan versterken.

Teamweekend op een prachtig landgoed

Het programma begint met een intrigerend moordspel dat uw collega’s uitdaagt om samen te werken en hun probleemoplossende vaardigheden te gebruiken. Elk teamlid helpt bij het oplossen van een mysterieuze moordzaak. Waarbij ze aanwijzingen moeten vinden, verdachten moeten interviewen en de puzzelstukjes moeten samenbrengen om de dader te ontmaskeren. Dit spannende spel zal teamwork, communicatie en creatief denken stimuleren, terwijl uw collega’s op een leuke en interactieve manier met elkaar samenwerken.

Escape the City

Op de tweede dag staat een ander avontuur te wachten: Escape the City. Uw team zal worden uitgedaagd om samen te werken en hun probleemoplossende vaardigheden te gebruiken. Dit doen ze om te ontsnappen uit een reeks uitdagende en intrigerende ontsnappingskamers. Tevens zal elk teamlid zijn of haar unieke talenten moeten benutten om puzzels, codes te kraken en aanwijzingen op te lossen om de sleutel te vinden. Tevens zal dit intense spel uw team dwingen om effectief te communiceren, samen te werken en snel beslissingen te nemen.

Teamweekend op een prachtig landgoed

Na een dag vol spanning en sensatie is het tijd om na te praten tijdens een gezellig diner. Terwijl uw team geniet van heerlijk eten en drinken, kunnen ze ervaringen delen, successen vieren en nieuwe vriendschappen opbouwen. Daarnaast biedt dit  informele samenzijn een ontspannen sfeer waarin collega’s elkaar beter kunnen leren kennen.

Om de teambuildingervaring compleet te maken, bieden wij de mogelijkheid om te overnachten op een nabijgelegen locatie. Na het diner kunnen uw collega’s de avond voortzetten met een gezellige borrel. Hierbij kunnen ze genieten van elkaars gezelschap en ontspannen in een informele setting.