Menu
Bedrijfsuitjes

Teamdag organiseren in Giethoorn

Teamdag organiseren in Giethoorn

Wilt u Giethoorn en haar vele mogelijkheden ontdekken? Tijdens deze Teamdag organiseren in Giethoorn geniet u naast diverse activiteiten ook van heerlijke culinaire hapjes en gerechten. Het restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden.

Teamdag organiseren in Giethoorn

De mooie omgeving biedt veel mogelijkheden voor een gezellige dag uit met collega’s. Het compleet Giethoorn arrangement is een basis arrangement voor een gezellige dag in Giethoorn. Daarnaast kunt u zelf een andere invulling van de dag doorgeven.

Gezellig restaurant in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u deze locatie, een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook feesten. Wij zijn het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Tevens kunt u ook in de winter bij ons terecht.

Teamdag in Giethoorn programma

U wordt ontvangen in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee en een ambachtelijk appelgebak met slagroom. Na een uurtje wandelt u langs de grachten naar de punters voor een picknick-puzzel-puntertocht (+/-3 uur) door Giethoorn en over het meer ’t Bovenwijde.  Tevens heeft u na het punteren vrije tijd om op, eigen gelegenheid, het dorp en haar musea/galerieën te bezoeken. Aansluitend kunt u genieten van een 3-gangendiner of een uitgebreide barbecue. Alle aanvangstijden zijn in overleg mogelijk en afhankelijk van eventuele keuzes qua uitbreidingen.

Maak samen met uw collega’s gebruik van deze leuke Teamdag in Giethoorn!