Menu
Bedrijfsuitjes / Teambuilding / Uitjes met overnachten

Teamdag op het strand in Egmond aan zee

Als bedrijf zijnde is het belangrijk om te investeren in het teamgevoel en de onderlinge samenwerking. Een teamdag op het strand in Egmond aan Zee is dan ook een uitstekende manier om dit te realiseren. Tijdens deze tweedaagse teambuilding activiteit zullen jullie overnachten in een mooi hotel aan de kust. De reisbegeleiding zal ervoor zorgen dat het weekendje weg in goede banen loopt.

Teamdag op het strand in Egmond aan zee

Het programma van de teamdag bestaat uit verschillende activiteiten die gericht zijn op teambuilding en samenwerking. Zo zullen jullie een leuke escape game spelen waarbij het de bedoeling is om als team binnen een bepaalde tijd uit een ruimte te ontsnappen. Hierbij is het van belang dat jullie goed samenwerken en elkaar vertrouwen.

Tembuildingsactiviteiten

Daarnaast zullen er ook teambuildingsactiviteiten op het strand plaatsvinden. Hierbij kunnen jullie denken aan verschillende sportieve activiteiten zoals beachvolleybal, frisbeeën en diverse teamspellen. Door deze activiteiten zullen jullie elkaar beter leren kennen en elkaar op een andere manier leren waarderen.

De Egmond Escape Challenge is een teambuilding activiteit waarbij je met een iPad op pad gaat om zo snel mogelijk opdrachten uit te voeren en de punten op de kaart te vinden. Tijdens de VR Mini Escape Game werk je in teamverband aan het oplossen van een moord met behulp van VR en verborgen boodschappen. Bij het Egmonds Strand Spektakel strijden verschillende teams tegen elkaar op diverse strandactiviteiten waarbij teambuilding en samenwerking centraal staan.

Het strand van Egmond aan Zee is de ideale locatie voor een teamdag. Hier kunnen jullie in een ontspannen en informele sfeer aan de teambuilding werken. Daarnaast is er ook voldoende tijd om lekker te genieten van het strand en de omgeving.

Boek nu uw Teamdag op het strand in Egmond aan zee!

Prachtige strandlocatie

Egmond aan Zee is een ideale locatie voor groepen en gezelschappen. Met het brede zandstrand biedt het voldoende mogelijkheden voor activiteiten zoals strandwandelingen, beachvolleybal, strandzeilen en ontspanning bij de diverse strandpaviljoens. Het goed onderhouden witte strand is een prachtige plek om te genieten van een heerlijk drankje.