Menu
Bedrijfsevenementen / Bedrijfsuitjes

Teambuildingsweekend met diverse activiteiten op de Veluwe

teambuildingsweekend op de Veluwe

Deze locatie ligt midden in de Veluwse bossen. De ideale plek voor een teamdag of meerdaagse. Zo ontstaat vanzelf ruimte voor samenwerking en nieuwe ideeën. Daarnaast biedt het hotel 101 hotelkamers om de teamdag uit te breiden naar een meerdaagse. Meer weten over dit teambuildingsweekend op de Veluwe? Lees dan hier alle mogelijkheden.

Een onbezorgd teambuildingsweekend op de Veluwe

Bij deze locatie bent u verzekerd van een onbezorgd verblijf voor zakelijk doeleinden. Het gastvrije hotel beschikt over 101 comfortabele hotelkamers die garant staan voor een heerlijke nachtrust na uw zakelijke bijeenkomst, in een groene omgeving die veel te bieden heeft. Na een actieve dag in de prachtige natuur kunt u aanschuiven voor een heerlijke avond in het à la carte restaurant van het hotel. Tevens kunt u terecht in de gezellige bar voor een hapje en een drankje. Op zonnige dagen is het goed vertoeven op het buitenterras.

teambuildingsweekend op de Veluwe

Meerdere activiteiten op de Veluwe

Door de diverse activiteit mogelijkheden is er voor iedereen een passende activiteit. Zo zijn er meerdere actieve activiteiten voor als u fysiek uitgedaagd wilt worden samen met uw team, zoals golfen in het bos of een schietclinic. Mocht u uw team graag mentaal willen uitdagen zijn er ook activiteiten die de hersens laten kraken. Zo kunt u Wie is de Mol spelen, waar bij u verschillende opdrachten moet doen om door te krijgen wie de mol is. Of het speelt Kraak de Kluis, een escape game waarbij u samen met uw team de kluis moet kraken. Alle mogelijkheden voor de activiteiten op deze locatie, bekijk dan het teambuildingsweekend met diverse activiteiten op de Veluwe.

Meer informatie over dit teambuildingsweekend op de Veluwe? Bekijk dan hier dit Teambuildingsweekend op de Veluwe – Keuze uit diverse activiteiten samen met collega’s!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850