Menu
Bijeenkomsten / Vergaderen / Zuid-Holland

Stijlvol vergaderen aan de kust

Stijlvol vergaderen aan de kust

Stijlvol vergaderen aan de kust van Noordwijk! Bent u op zoek naar een inspirerende omgeving voor uw volgende vergadering? Overweeg dan deze 2-daagse vergadering aan de Zuid-Hollandse kust. Met dit arrangement combineert u de serieuze zakelijke activiteiten met ontspanning en frisse zeelucht.

Stijlvol vergaderen aan de kust

Het arrangement biedt een prachtige vergaderzaal waar u met uw gezelschap in alle rust kunt vergaderen. De zaal is van alle moderne faciliteiten voorzien, zoals audiovisuele apparatuur en gratis wifi, zodat u efficiënt kunt werken en communiceren met collega’s en klanten. Bovendien is de zaal comfortabel en ruim, zodat u zich kunt concentreren op de vergadering zonder afgeleid te worden door fysieke ongemakken.

2-daags Vergaderarrangement in Noordwijk

Tijdens de vergadering kunt u zo nu en dan even een pauze nemen om het strand op te lopen en uit te waaien. Dit kan een verfrissende en ontspannende activiteit zijn, vooral als u langere tijd in de vergaderzaal hebt doorgebracht. Het strand biedt ook de mogelijkheid om te netwerken en informele gesprekken te voeren met collega’s en klanten, wat kan bijdragen aan het opbouwen van relaties en het versterken van uw bedrijfsnetwerk.

Naast de vergadering biedt het arrangement ook accommodatie voor uw gezelschap. U kunt overnachten in een comfortabel hotel dat vlakbij de vergaderzaal en het strand gelegen is. Hierdoor kunt u optimaal profiteren van de locatie en uw tijd gebruiken om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving.

Restaurant, Wellness & loungebar DYLANS

Het restaurant heeft een gezellige en trendy lounge & bar, waar u kunt genieten van een heerlijk drankje en een hapje in een stijlvolle omgeving. Hier kunt u niet alleen voor het diner terecht, maar ook later op de avond voor een gezellige borrel.

Het hotel beschikt ook over een solarium, sauna en Turks stoombad. Dit is de perfecte manier om te ontspannen en te genieten van een momentje voor uzelf. Als u wilt genieten van nog meer ontspanning, dan kunt u als gast van het hotel gratis toegang krijgen tot het naastgelegen Azzurro Wellness. Dit is een uitgebreid wellness centrum waar u terecht kunt voor diverse behandelingen en activiteiten, zoals massages, zwembaden en fitnessfaciliteiten.

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850