Menu
Teambuilding / Uitjes met overnachten / veluwe

Populair Teamweekend op de Veluwe

Populair Teamweekend op de Veluwe

Dit populaire Teamweekend op de Veluwe biedt de ideale combinatie van ontspanning, avontuur en plezier. De prachtige groene omgeving van de Veluwe biedt de perfecte setting voor allerlei activiteiten, waardoor uw weekend onvergetelijk wordt.

Dit hotel bevindt zich op een steenworp afstand van het adembenemende Veluwemeer, wat het ideaal maakt voor ontspannende wandel- of fietstochten. De rustige sfeer en de prachtige natuur zorgen voor de ultieme omgeving om even helemaal tot rust te komen en te genieten van het buitenleven.

Populaire Teamweekend op de Veluwe

Als u op zoek bent naar wat meer spanning en avontuur op de Veluwe, hoeft u niet ver te zoeken. Pal naast ons hotel vindt u Veluwe Events, het grootste outdoor terrein van Nederland. Hier zijn er talloze mogelijkheden om uw hartslag te verhogen en uzelf uit te dagen. Of u nu op zoek bent naar een spannend potje lasergamen, een opwindende rit op een quad, of het uitproberen van de nieuwste outdoor spellen zoals Airsoft of Dodgebow, bij Veluwe Events zit u helemaal goed.

Na een dag vol avontuur en opwinding kunt u heerlijk ontspannen in ons comfortabele hotel en genieten van de gastvrijheid die we bieden. De gezellige sfeer en de prachtige omgeving zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt.

Culinair genieten in het restaurant

Het restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineer u met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving.

Een onvergetelijk en populaire Teamweekend op de Veluwe!