Menu
Bedrijfsuitjes

Met collega’s het strand op? Boek dan deze beachdag!

Met collega's het strand op Boek dan deze beachdag

Met collega’s het strand op? Boek dan deze beachdag! Scheveningen is een prachtige kustplaats in Nederland, gelegen aan de Noordzee. Het is de perfecte locatie voor een gezellig middagje uit met collega’s. Er is van alles te doen, van ontspannen op het strand tot actief bezig zijn met beachgames.

Een compleet verzorgde middag in Scheveningen is een geweldige manier om te genieten van de frisse zeelucht, de zon en de gezelligheid. Er zijn verschillende activiteiten waaruit u kunt kiezen, zodat u de middag kunt aanpassen aan de wensen van de groep.

Met collega’s het strand op? Boek dan deze beachdag!

Een lunch op het strand is een goede start van de middag. Er zijn veel restaurants en beachclubs waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreide lunch met verse visgerechten, salades en fruit. Of ga voor een gezellige BBQ op het strand met heerlijke hamburgers, sateetjes en gegrilde groenten.

Vervolgens is het tijd voor de beachgames. Kies uit verschillende activiteiten zoals beachvolleybal, frisbee, beachtennis, beachsoccer of kubb. Voor de wat meer avontuurlijke groepen zijn er ook mogelijkheden voor kitesurfen, windsurfen of suppen.

Tijdens de beachgames is er genoeg ruimte voor een gezonde dosis competitie. Daarnaast is het vooral ook heel gezellig en ontspannen om met elkaar op het strand te zijn en te genieten van de omgeving.

Na afloop van de beachgames is er natuurlijk nog tijd om even lekker te ontspannen. Dat kan bijvoorbeeld door een wandeling over de boulevard te maken, te genieten van een drankje in een van de strandtenten of gewoon even lekker op het strand te liggen.

Een compleet verzorgde middag in Scheveningen is een geweldige manier om te genieten van de frisse zeelucht, de zon en de gezelligheid.

Met collega’s het strand op? Boek dan deze beachdag! Boek dan  nu deze Beachaanbieding voor een compleet verzorgde middag in Scheveningen!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850