Menu

Als goed draaiend bedrijf is het een must om elk uur goed bereikbaar te zijn. U wil zich uiteraard kunnen concentreren op de bedrijfsactiviteiten in plaats van dagelijks bezig te zijn met het beheer en de onderhoud van de telefooncentrale binnen in uw bedrijf. Het is een must om een goede telefonie aan te schaffen zodat u snel en gemakkelijk iedereen kan bereiken door op één knopje te drukken.

De beste oplossing is er

Heeft u al gehoord van hosted telefonie in uw bedrijf? Hosted biedt voor uw bedrijf ontelbare voordelen zoals een vast bedrag dat u moet betalen per maand, per plek waar er een telefoon staat. U betaalt een klein bedrag en u bent zeker dat u binnen het bedrijf overal bereikbaar bent. Of u nu een vergadering heeft of u zit in de kantine, als men u belt bent u bereikbaar. U hoeft zich uiteraard geen zorgen te maken over updates,want die worden uitgevoerd door professionals op afstand.

Zelfs uw internet afstemmen

Met de moderne technologie is het niet alleen mogelijk om uw telefoons te laten regelen door professionals maar ook uw internet. Het is eenvoudig en simpel want alles wordt op afstand bediend. U belt en surft op het internet zoals u gewend bent en voor de rest hoeft u zich geen zorgen te maken. Het belangrijkste is dat u als bedrijf niet hoeft te investeren in dure installatie en installatiekosten die uitgevoerd moeten worden door installateurs.

De beste en goedkoopste oplossing

Hosted is een nieuwe term in het bedrijfsleven die garant staat voor moderniteit, flexibiliteit, duurzaam en goedkoop. Het is altijd de moeite waard om het uit te proberen!