Wanneer je net een nieuwe onderneming bent gestart in de detailhandel, beschik je natuurlijk over een nieuwe winkel. Uiteraard wil je dat deze er verzorgd en netjes uitziet. Er zijn een aantal zaken waar je aan moet denken, om van je winkel een groot succes te maken. Het zijn vaak de kleine dingen die er voor zorgen dat mensen bij je terugkomen en zich in jouw winkel op hun gemak voelen en daardoor een aankoop doen.

Heet je gasten welkom met koffie

Bezoekers van je winkel zullen zich al snel op hun gemak voelen in je winkel wanneer ze iets te drinken krijgen aangeboden. Zorg daarom voor een koffieautomaat, waardoor je altijd verse koffie in huis hebt. Koffie is een echt Nederlands product en wanneer je koffie aan klanten aanbiedt, zullen ze zich niet alleen welkom en op hun gemak voelen, maar ook eerder iets bij je kopen. Voor kinderen kun je bijvoorbeeld denken aan limonade of een snoeppot.

Draag zorg voor een opgeruimde en nette winkel

De inrichting van je winkel heeft ook alles te maken met het feit of alles een vaste plek heeft in je winkel. Dat zorgt er niet alleen voor dat je iets gemakkelijk terug kunt vinden, het maakt ook dat je winkel er verzorgd en netjes uitziet. Een opgeruimde winkel zorgt voor een rustige en prettige uitstraling. Klanten zullen die rust ervaren en daardoor sneller bij je terug komen.

Een plekje om tot rust te komen

Wanneer klanten de mogelijkheid krijgen om even tot adem te komen in jou winkel, heb je al ontzettend veel gewonnen. Een barkruk van Okido Horeca BV kan daarin een verschil maken. Zo kunnen klanten heel eventjes tot rust komen en daardoor de producten die je verkoopt bewuster op zich laten inwerken. Dat zal uiteindelijk resulteren in meer omzet voor jouw onderneming!

Bron afbeelding

Redacteur

Comments are closed.