Menu
Meetcentive

Golfmeeting in Friesland

In alle rust praten in een andere omgeving kan heel nuttig zijn. Post-Plaza in Leeuwarden creëert voor uw vergadering de juiste omgeving en omstandigheden.Na uw meeting kunt u met z’n allen een balletje slaan bij de nabij gelegen golfbaan de Groene Ster. Bij Grand Hotel Post-Plaza proeft u de rijke historie op een luxe moderne manier!

Grand Hotel Post-Plaza – Dé locatie voor uw zakelijke bijeenkomst
Grand Hotel Post-Plaza is gevestigd in het voormalige postkantoor in het centrum van Leeuwarden. Het is één van de mooiste en beste bewaarde rijksmonumenten in Leeuwarden van de 20e eeuw. Het hotel beschikt over 20 multifunctionele zalen. Tevens beschikt Post-Plaza over het Van Sminia Huys, schuin tegenover het hotel gesitueerd, welke als ‘Koetshuis’ fungeert. Het hotel beschikt over 43 luxe hotelkamers en suites. Verder is het hotel voorzien van een restaurant, bar, een ruime lounge en een sfeervolle binnentuin. Grand Hotel Post-Plaza is goed bereikbaar met openbaar vervoer enheeft tegen betalingeigenparkeerplaatsen.

De 20 zalen hebben geen vaste opstelling en kunnen naar uw wensen worden aangepast. Daardoor zijn ze geschikt voor zowel trainingen, cursussen en workshops als presentaties, lezingen en spraakmakende congressen. De riante zaal, de Plaza, is dé perfecte locatie voor uw event, incentive, sfeervolle receptie, diner, bruiloft, concert, beurs of voor een exclusief feest. Tevens zijn alle zalen voorzien van daglicht.

Golfbaan de Groene Ster
De 18-holes baan van de Leeuwarder Golfclub De Groene Ster is met recht een topontwerp van golfarchitect Gerard Jol te noemen. Enerzijds door een perfecte balans in de integratie van de golfbaan met de natuur en het Friese landschap. Anderzijds door een diversiteit aan uitdagingen voor de sportieve golfer, zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van veel water.

Naast de 18-holes baan (par 72) vindt u er een 5-holes par 3 oefenbaan (de ABN-Amro Course), die zó fraai is opgezet dat ook ervaren golfers er graag gebruik van maken. Ook zijn er de deels overdekte drivingrange (Rabobank-Drivingrange), oefenbunker, een pitching- en chippinggreen en natuurlijk ook een puttinggreen.

Deze golfmeeting is inclusief:

  • Zaalhuur voor 1 dagdeel
  • Onbeperkt koffie en thee in de plenaire zaal
  • Flessen mineraalwater op tafel in de plenaire zaal
  • Pepermunt en Fryske Dumkes
  • Flip-over en schrijfgerei in de plenaire zaal
  • Refreshments in de pauzes
  • Uitgebreid lunchbuffet
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Greenfee op golfbaan de Groene Ster

Kijk hier voor meer informatie over dit arrangement!