Menu
Bedrijfsevenementen / Bedrijfsuitjes / Teambuilding

Exclusieve incentive naar Valencia

Exclusieve incentive naar Valencia

Ervaar een exclusieve incentive naar Valencia, waar u volop kunt genieten van al het moois dat deze stad te bieden heeft. Tijdens deze culinaire groepsreis neemt u deel aan een onvergetelijke tour door een typisch Spaans wijnlandgoed en brengt u een bezoek aan Mercado Central, waar u kunt genieten van heerlijke proeverijen. Verken Valencia verder tijdens een begeleide fietstocht onder leiding van een Nederlandse gids.

Exclusieve incentive naar Valencia

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise, ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving. Wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten!

                               

Neem een kijkje op onze website bij het arrangement voor meer informatie. Boek nu een exclusieve incentive naar Valencia!

 

Het voorbeeldprogramma

Tijdens deze exclusieve incentive naar Valencia wordt u verwelkomd op de luchthaven en naar uw hotel in het centrum van de stad gebracht. Na het inchecken kunt u ontspannen en gebruikmaken van de faciliteiten van het hotel. ’s Avonds geniet u van een 3-gangen Sharing Dinner met typische Spaanse tapas gerechten en heeft u vrije tijd om het nachtleven van Valencia te verkennen.

Op de tweede dag begint u met een fietstocht onder begeleiding van een Nederlandstalige gids, waarbij u de prachtige straten, parken, het strand en Ciudad de Las Artes y las Ciencias verkent. In de middag brengt u een bezoek aan het Spaanse Wijnlandgoed Bodega voor een unieke tour. ’s Avonds dineert u gezamenlijk in een restaurant in de  binnenstad, waar u geniet van een Spaanse paella.

Op de derde dag kunt u rustig ontbijten en napraten over de belevenissen van de vorige dag. Vervolgens verkent u de historische binnenstad van Valencia via de City Challenge. Waarbij u de hoogtepunten zoals de El Carmen-wijk, de kathedraal en de Mercado Central ontdekt met behulp van een speciale app. Voor de terugvlucht naar Nederland wordt er een lichte lunch geserveerd, afhankelijk van de vluchttijden. Met mooie herinneringen keert u huiswaarts.

Dit klinkt goed toch? Waar wacht u dan nog op? Boek nu een exclusieve incentive naar Valencia!