Menu
Bedrijfsuitjes

Een verrassend bedrijfsuitje in Valencia

Stel u wordt dit jaar aangewezen om het bedrijfsuitje te organiseren. U heeft natuurlijk nog geen flauw idee wat, maar u wilt wel iets spannenders dan het verregende weekendje op de Veluwe van vorig jaar. What to do, what to do?? Verrassend Valencia heeft de perfecte uitkomst voor u!

Kom naar Valencia!
Deze bruisende stad heeft van alles te bieden. Het is een stad van zon, zee en strand en heeft ook nog eens een geweldig stadcentrum. Of u nou met een grote of kleine groep komt, alles is mogelijk en er is genoeg te doen voor iedereen! Accommodatie moet ook geen probleem zijn, want er zijn genoeg grote hotels hier waar groepen terecht kunnen.
Gewoon doen!

Daarnaast biedt Verrassend Valencia een aantal activiteiten aan die uw bedrijfuitjes tot een onvergetelijke ervaring maken!

  • Paella workshop, maak samen met uw collega’s een authentieke Valenciaanse paella;
  • Wijn en hapjes proeverij & workshop ham snijden in een delicatesse winkel in Valencia;
  • Tuk tuk tour om op een relaxte manier een eerste indruk te krijgen van de stad;
  • Lunch/diner & rondleiding door de keuken in één van de meest hippe restaurants van Valencia;
  • Fiesta Ibicenca; de meest trendy openlucht discotheek wordt afgehuurd voor u en al uw collega’s. De onvergetelijke kerstborrel is niets vergeleken met deze fiesta! Begint met een heerlijk diner en eindigt met een dansje en drankje onder de sterrenhemel;
  • Borrel in voormalig paleis of klooster met entertainment van authentieke tuna’s. Deze ‘troubadours’ zullen voor een geweldige sfeer zorgen!
  • Zonsondergang op zee. Met het hele team onder het genot van een glaasje cava op een catamaran.
  • Luchtballonvaart boven de wijngaarden. In de lucht kunt u een heerlijk glaasje Spaanse wijn proeven terwijl u uitkijkt over de wijngaarden.

Even bijkomen
Naast deze verrassende activiteiten kunt u natuurlijk ook op uw gemakje de stad verkennen. Er zijn genoeg mooie bezienswaardigheden, er is een groot park om rustig te wandelen en voor de zonliefhebbers is er natuurlijk het strand.
Wij weten zeker dat het door u georganiseerde bedrijfsuitje nog jarenlang hét onderwerp van gesprek bij de koffiemachine zal zijn!