Menu
Bedrijfsvoering

Een AED voor je bedrijf aanschaffen

Red een leven met een AED op jouw bedrijf

De gezondheidszorg wordt steeds beter georganiseerd en er komen steeds meer middelen op de markt om levens te kunnen redden. Dat is bijvoorbeeld ook het geval bij een AED. Met een AED kun je elektrische stroomschokken geven bij een hartstilstand. Ook voor jouw grote bedrijf kan een AED uitstekend van toepassing zijn. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een AED regelmatig gebruikt wordt op plaatsen waar veel mensen aanwezig zijn.

Een AED efficiënt inzetten

In principe mag iedereen een AED gebruiken. Het verleden heeft bewezen dat de inzet van een AED succesvol is geweest, zelfs wanneer mensen geen diploma of iets dergelijks op zak hadden. Een BHV’er is echter wel in staat om een AED beter te bedienen. Dit heeft alles te maken met het feit dat het gebruik van een AED vaak samen moet gaan met reanimeren om een leven daadwerkelijk te kunnen redden.

Volg een reanimatiecursus

Je kunt er voor kiezen om een reanimatiecursus te volgen, of deze door één van je werknemers te laten volgen. Dan ben je verzekerd van een efficiënt gebruik van een AED. De eerste 6 minuten na een hartstilstand zijn van groot belang. Wanneer iemand weet hoe hij of zij dan moet handelen, dan is de kans op overleving vele malen groter, dan wanneer er onwetendheid heerst.

Schaf een AED aan en wees verzekerd van een prima service

Wanneer je overtuigd bent, dan kun je een Preveco Life Point Pro Aed aanschaffen. Dit is een totaalpakket dat geleverd wordt inclusief een standaard servicepakket van 5 jaar. Gedurende een periode van 5 jaar wordt een AED dan online beheerd. Na 2,5 jaar worden er ook nog eens nieuwe pads opgestuurd. Een AED blijft altijd compleet omdat de verzenddatum wordt bijgehouden door de leverancier.