Menu
Detailhandel

Economie trekt aan, kledingbranche in de lift!

Vergaderen in Zuid-Holland

De economie trekt aan, dit blijkt uit cijfers van het cbs. en dit merken o.a. de bedrijfskleding branche. Dat de economie aantrekt is zeer goed te merken in de bedrijfskledingbranche. Waar bedrijven de afgelopen jaren veelal terughoudend waren bij de aanschaf van kleding voor bedrijven, merken we nu dat dit er makkelijk besteld wordt. Men bestelt sneller, het is niet alleen meer een bestelling om een kledingstuk te vervangen, maar ook weer kledingsets voor nieuwe medewerkers. Er worden weer mensen aangenomen.

Complete nieuwe kledinglijnen

Stefan Aerts van SAwear weet te vertellen dat er zelfs weer wordt geïnvesteerd in compleet nieuwe kledinglijnen binnen een bedrijf. Dit zijn de leukste trajecten voor een bedrijfskledingleverancier, klanten begeleiden bij het uitzoeken van een compleet nieuwe kledinglijn. Hierbij kan alle creativiteit ingezet worden voor het ontwikkelen en bedenken van kledingconcepten waar de klant en de dragers zich prettig bij voelen. En wat bovendien de “branding” van het bedrijf volledig ondersteunt. Tenslotte volgt de uitdaging van het uitzoeken van de juiste stoffen, die comfortabel zijn, de juiste uitstraling geven en ook nog eens voldoen aan de wensen van een lange levensduur.

Wonen branche in de lift
Ook de wonen branche zit weer in de lift. Al in het begin van het jaar 2014, merkt Zonwering.nl zowel een groei aan bezoekers op de website als in aanvragen voor zonwering en rolluiken.