Menu
Uitjes met overnachten

Daag uw collega’s uit tijdens dit Teamweekend!

Daag uw collega's uit tijdens dit Teamweekend

Daag uw collega’s uit tijdens dit Teamweekend!

Een weekend erop uit met het hele team is een fantastische manier om de teamgeest te versterken en de onderlinge banden aan te halen. Bij dit teamweekend staan teamwork en fanatisme hoog in het vaandel, en er zijn tal van activiteiten gepland om dit te bevorderen.

Daag uw collega’s uit tijdens dit Teamweekend!

De eerste activiteit op het programma is de F1 real-life experience. Hierbij krijgen de deelnemers de kans om in een echte Formule 1-auto te rijden en hun rijvaardigheid te testen op een professionele racebaan. Hierbij komt het aan op teamwork en concentratie, want alleen samen kunnen de deelnemers een goede tijd neerzetten.

Na de race is het tijd voor ontspanning en competitie op de bowlingbaan. Hierbij kunnen de teams zich van hun fanatieke kant laten zien en strijden om de hoogste score. Een goede samenwerking is ook hier van groot belang, want alleen door goed samen te werken kunnen de deelnemers de pins omver gooien.

Vervolgens is het tijd voor een echte uitdaging: de digitale X-Cube escape room. Hierbij moeten de deelnemers raadsels oplossen en codes kraken om te ontsnappen uit een virtuele ruimte. Tevens komt het hier aan op teamwork en communicatie, want alleen door goed samen te werken kunnen de deelnemers alle puzzels oplossen.

 

Overnachten op de prachtige Veluwe

Na een intensieve dag vol activiteiten is het tijd om te ontspannen in een mooie, ruime groepsboerderij. Hier kunnen de deelnemers genieten van een goede nachtrust en zich opladen voor de laatste activiteit van het weekend: een stoere buggy tour. Hierbij kunnen de deelnemers hun rijvaardigheid opnieuw testen op een off-road parcours en genieten van de prachtige natuur.

 

Al met al is dit teamweekend een fantastische manier om de teamgeest te versterken en de onderlinge banden aan te halen. Door samen te werken en fanatiek te zijn tijdens de activiteiten, kunnen de deelnemers elkaar beter leren kennen en een hecht team vormen.

Boek nu dit onvergetelijke Teamweekend op de Veluwe!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850