Menu
Congres

Congreslocatie in Noord-Holland? 3 Super TIPS

Een Congreslocatie in Noord-Holland? Bekijk deze 3 Super TIPS! Bent u op zoek naar de perfecte locatie om een meerdaags congres te organiseren? Zoek dan niet verder, want deze 3 TIPS zullen u zeker verder helpen!

Congreslocatie in Noord-Holland? 3 Super TIPS

Meerdaags Congres organiseren? Top Congreslocatie in Egmond aan Zee

Deze 4-sterren locatie biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement. De congres- en vergaderzalen zijn uitstekend uitgerust en bieden alles wat u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst. Of u nu een grote plenaire sessie organiseert of juist behoefte heeft aan meerdere subzalen voor break-out sessies, deze locatie biedt het allemaal.

Congreslocatie in Noord-Holland? 3 Super TIPS
Vergaderen op een unieke plek in de Zaanstreek

Of u nu met een klein team van 15 personen vergadert of een groot congres organiseert voor 250 personen, deze locatie biedt alles wat u nodig heeft.

De historie van het Zaans industrieel erfgoed is terug te vinden in het interieur van onze vergaderzaal, waardoor u zich direct thuis zult voelen in deze bijzondere omgeving. De industriële sfeer creëert een unieke en inspirerende ambiance, die bijdraagt aan de productiviteit en creativiteit van uw vergadering of congres.

8 uurs vergaderarrangement – Conference Package hele dag

Dezevergaderlocatie ligt op slechts 5 km van Schiphol airport, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel nationale als internationale gasten.

Ons airport hotel is de ideale plek om uw volgende meeting te plannen. Onze vergaderzalen zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten die u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst. Of u nu een kleinere vergadering heeft of een groter evenement plant, onze zalen bieden voldoende ruimte en comfort.

Ons gehele aanbod kunt u vinden op: Congrescentrum.nl

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850