Menu
Bedrijfsevenementen

Bourgondisch avontuur in de Ardennen

Zin in een spannend avontuur in de Ardennen? Maak dan nu uw eigen programma zodat u het beste uit uw team haalt en het rendement op z’n best is. Uiteraard maken we er naast de teambuilding een fantastisch weekend van!

Vanuit onze middeleeuwse kasteelboerderij in de Ardennen verzorgen wij verschillende aansprekende programma’s. Overdag kunnen de deelnemers een keuze maken uit sportieve activiteiten als mountainbiken, rotsklimmen, wandelen en kanovaren. Tot de meer recreatieve onderdelen behoren een bezoek aan bierbrouwerij La Caracole, een boottocht op de Maas of een bezoek aan de grot La Merveilleuse. ’s Avonds wacht de deelnemers een dinerbuffet in de ridderzaal van de kasteelboerderij met aansluitend een feest in de sfeervolle ‘grange’.

Ook een exclusief diner ‘dansant’ in het stijlvolle Château de Freyr behoort tot de mogelijkheden. Overnachten kan zowel in de kasteelboerderij als in het op loopafstand gelegen viersterrenhotel Castel de Pont-à-Lesse.

Het programma stelt u à la carte samen uit onze bouwstenen. Al naar gelang uw wensen krijgt uw weekend een wat meer sportieve, culturele of Bourgondische invulling. Voorbeelden van activiteiten die wij vanuit het centrum voor u organiseren, zijn: kanovaren, mountainbiken, rotsklimmen, teamgamesen GPS-tochten, evenals een bezoek aan een bierbrouwerij in de omgeving.Cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in het stadje Dinant met de prachtige Citadel en de grot La Merveilleuse.

Gaat u mee op dit bourgondisch avontuur?