Menu
Bedrijfsuitjes / Incentive

Begin het nieuwe jaar goed met een Bedrijfsincentive

Actief teamuitje

Begin het nieuwe jaar goed met een Bedrijfsincentive. Bekijk nu al onze tips!

Op onze website: www.bedrijfsincentives.nl kunt u al onze Bedrijfsincentives vinden. Onderstaand heb ik voor u een aantal TIPS die u op onze website tegen kunt komen.

Middeleeuws Spektakel in Brugge

Voor de ultieme Middeleeuwse sensatie gaat u naar Brugge. De gehele binnenstad is een sprookje! De fantastisch bewaard gebleven stad schopte het al eens tot culturele hoofdstad van Europa. Terrassen zijn er in overvloed. Vooral aan de markt en de Burg. Wij verzorgen een bijzonder programma om Brugge op een originele manier te ontdekken.

Sportief weekend met uw team

Op zoek naar een compleet verzorgd weekend met uw team? Geniet van 3 dagen lang spanning en avontuur op de Veluwe en kom quad rijden, bowlen, bbqen en nog veel meer! Op dit recreatiepark kunt u terecht in een groep accommodatie tot wel 20 personen.

Feestarrangement op de Veluwe

Op 5 minuten afstand van het Veluwemeer aan de rand van de Veluwe vindt u dit hotel. We bieden diverse activiteiten aan, waaronder ook complete feestavonden met of zonder overnachting. Dus is het tijd voor een feestje samen met collega’s neem dan eens een kijkje op dit arrangement!

Niemand Bobt Teamuitje door Den Bosch

Een leuk idee voor een teamuitje in Den Bosch. In geen enkele stad vindt u zo veel gezellige kroegen, barretjes en eetgelegenheden als in Den Bosch. En niemand hoeft te rijden, want u blijft lekker slapen in het hart van de stad.

Voor meer bedrijfsincentive kunt u een kijkje nemen op onze website: www.bedrijfsincentives.nl