Zakelijke abonnementen zijn tegenwoordig een stuk voordeliger. Providers bieden steeds meer zakelijke abonnementen en pakketten aan die aansluiten op de behoeften van kleine, middelgrote en grote bedrijven. In dit artikel bespreken we de voordelen van een zakelijk sim only abonnement en voor wie dit interessant kan zijn.

Voor wie is een zakelijk sim only abonnement?

Een zakelijk sim only abonnement kan interessant zijn voor verschillende partijen. Ongeacht de grootte van je bedrijf, er is tegenwoordig altijd een bijpassend product te vinden. Ook als zzp’er is een zakelijk sim only abonnement voordelig. De kosten van je abonnement zijn dan aftrekbaar van de inkomsten- en omzetbelasting. Daarnaast kun je als particulier ook een zakelijk abonnement aanvragen bij je werkgever. Op deze manier ben jij altijd bereikbaar voor je werkgever en kun jij je werk en privé contacten gescheiden houden.

Wat zijn de voordelen van een sim only abonnement?

Geen BKR registratie
Vanaf 1 mei 2017 krijg je een BKR registratie wanneer je een abonnement afsluit met een toestel van €250,- of meer. Wanneer je een zakelijk abonnement afsluit (met of zonder toestel), geldt de BKR registratie niet. Dit abonnement zal dan ook geen invloed hebben op bijvoorbeeld de hoogte van je hypotheek.

Goede klantenservice
Een ander bijkomend voordeel is de goede klantenservice bij een zakelijk Sim Only abonnement. Providers zijn vaak makkelijker en beter bereikbaar voor zakelijke klanten. Je hebt vaak een vast contactpersoon die je te woord staat bij vragen en problemen. Zo biedt KPN een 24/7 service aan waar je gebruik van kunt maken.

Overzichtelijk kostenplaatje
Verder is een zakelijk Sim Only abonnement erg aantrekkelijk voor bedrijven waar meerdere mensen werkzaam zijn. Je kunt eenvoudig alle abonnementen binnen beheren onder één account. Je hebt dan niet meer te maken met een ongestructureerde administratie op dit vlak.

Delen van abonnementsbundels
Daarnaast is het ook mogelijk om bepaalde abonnementsbundels te delen tussen werknemers onderling. De regels verschillen in dit geval per provider of abonnement. Je kunt naar simonly.nl om abonnementen te vergelijken.

Een zakelijk sim only abonnement brengt dus veel voordelen met zich mee. Belangrijk bij het afsluiten van een abonnement is dat je rekening houdt met de voorwaarden van de gekozen provider. Regels voor het delen van MB’s en internetten in het buitenland kunnen namelijk verschillen. Wanneer je hier een keuze in hebt gemaakt, kun je zonder zorgen gebruik maken van je zakelijke internet-en belbundel.

Redacteur

Comments are closed.