Nieuwe IT-diensten en technologieën volgen elkaar in een rap tempo op. Er is zoveel keuze en de gevolgen voor je bedrijf kunnen groot zijn. Dat een IT-omgeving in de cloud veel voordelen biedt staat wel vast, maar welke oplossing past nou eigenlijk bij jouw organisatie?

Halverwege 2017 komt er een nieuw platform en jij kunt daar nu als eerste kennis mee maken. Het Microsoft Azure Stack-platform van Yourhosting is het eerste echte hybride cloudplatform dat de schaalbaarheid van public en een vaste locatie van de data combineert vanuit één development omgeving.

Simpel gesteld biedt  Azure Stack de volgende voordelen:
– Data staat veilig in Nederland
– Het voldoet aan de vereiste privacywetgeving
– Services zijn optimaal in te richten en schalen
– Je betaalt alleen voor dat wat je gebruikt
– Geen investeringen meer in nieuwe hardware
– 24/7 ondersteuning van specialisten

En als je dan toch een stap in de goede richting wilt zetten en je bedrijf klaar wilt maken voor de toekomst, dan is het nieuwste Office 365- pakket een goede zet. Met dit alles-in-een-pakket hoef je zelf geen losse software meer op je computer te installeren en zijn bestanden altijd en overal ter wereld bereikbaar via de cloud. Je krijgt een uitstekende cloudservice als je de stap maakt naar de cloud storage van Microsoft Azure.

Op zoek naar de mogelijkheden van werken in de cloud en wil je met de nieuwste technologie mee en je bedrijf klaar maken voor de toekomst? Maak dan eens kennis met Microsoft Azure Stack-cloudplatform.

Redacteur

Comments are closed.