Menu
Bijeenkomsten / Drenthe

Vergaderen in Drenthe

Vergaderen in Drenthe

Als het gaat om vergaderen in Drenthe, zijn er een paar tips die u kunnen helpen om productieve en inspirerende bijeenkomsten te houden. Ik heb voor u 3 vergadertips om met uw team te gaan vergaderen in Drenthe.

Vergaderen in Drenthe

Meerdaags vergaderarrangement op de Drentsche Aa – 32 uurs bijeenkomst

Het hotel waar u verblijft beschikt over tien multifunctionele vergaderzalen en is de perfecte vergaderlocatie in Drenthe. Of u nu een kleine bijeenkomst heeft of een grotere conferentie organiseert, onze vergaderruimtes bieden voldoende capaciteit voor maximaal 500 personen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de faciliteiten, want alle zalen zijn uitgerust met alle nodige gemakken zoals audiovisuele apparatuur, comfortabele stoelen en een goede internetverbinding.

Meerdaags vergaderen aan de Haven van Coevorden op een Kasteel

Dit 4-sterren hotel is de perfecte keuze. Gelegen op slechts 75 meter lopen van het prachtige Kasteel en gevestigd in het oude graanpakhuis De Vlijt, biedt het hotel een bijzondere en historische sfeer. Wat het nog specialer maakt, is de prachtige ligging aan de haven van Coevorden. Het graanpakhuis heeft een rijke geschiedenis en bestaat al meer dan 100 jaar. In 2011 onderging het een transformatie tot een modern en stijlvol hotel. Daarnaast zorgt de combinatie van historisch erfgoed en eigentijds design voor een unieke ambiance die uw zakelijke bijeenkomst extra bijzonder maakt.

2-Daags vergaderarrangement in Drenthe – Bijeenkomen samen met collega’s

Deze locatie beschikt over drie ruime zalen die plaats bieden aan maximaal 250 personen. Of u nu een dagbijeenkomst organiseert of een meerdaagse sessie plant. De zalen zijn flexibel in te richten en bieden alle ruimte en comfort die u nodig heeft. Als het nu gaat om presentaties, workshops of teambuildingactiviteiten, de zalen bieden voldoende capaciteit en zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

Samen met uw team vergaderen in Drenthe doet u met een van onze 3 Vergadertips!