Kom vergaderen in dit 4-sterren hotel gelegen nabij Nationaal Park de Biesbosch en grote steden als Breda en Tilburg. Tijdens de vergadering kunt u gebruik maken van alle voorzieningen als een beamer en WiFi. Daarnaast kunt u tussendoor van een lekkere lunch genieten.

Het hotel
Dit 4-sterren hotel is gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het hotel ligt in het gezellige centrum van Oosterhout en dichtbij de grote steden Breda en Tilburg.

Naast onze hotelkamers, brasserie MIX, terras en wijnbar beschikt deze locatie ook nog eens over 3 multifunctionele zalen. Dus ook voor uw vergaderingen, personeelsfeesten, presentatie en of netwerkborrel zijn wij dé uitgelezen locatie.

Wij onderscheiden ons door de centrale ligging welke mogelijkheden biedt voor een tussenactiviteit of een korte break, een goede prijs/kwaliteitverhouding, onze huiselijke sfeer en de gastgerichtheid van onze medewerkers. Voor de medewerkers van deze locatie staan service en kwaliteit hoog in het vaandel en wij streven elke dag naar het hoogst haalbare resultaat om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

Smaakvol ingerichte Comfort Kamers
Het hotel beschikt over 51 smaakvol ingerichte Comfort kamers, alle voorzien van luxueuze badkamer, diverse internationale televisiezenders en een zithoekje. Alle kamers zijn per trap en lift bereikbaar. De kamers op de 3e etage zijn voorzien van een balkon. Alle kamers hebben 2 single bedden (los of vast te plaatsen).

Vergader met uw team op deze mooie locatie in Brabant.

Redacteur

Comments are closed.