Thuiswerken is steeds populairder aan het worden in Nederland. Tegenwoordig werken maar liefst 3 miljoen Nederlanders op structurele basis vanuit huis. Dat is natuurlijk niet zomaar! Thuiswerken kent veel voordelen. In dit artikel vertellen we je alles over thuiswerken met de juiste middelen.

Waarom zou je thuiswerken?

Werken vanuit huis kent vele voordelen, zo heb je geen reistijd, heb je altijd quality time met je familie en minder werkdruk. Ideaal dus. Maar vanuit huis werken heeft ook nadelen, zeker als je niet de juiste middelen hebt. Hieronder vind je de belangrijkste middelen voor thuiswerkers.

Een goed bureau – zonder een goed bureau wordt het bijna onmogelijk om vanuit huis te werken. Een goed bureau biedt voldoende ruimte, is ergonomisch en past bij jouw lengte. Zo voorkom je bijvoorbeeld pijn in je rug en nek. En door een groot bureau te nemen heb je voldoende ruimte om te werken.

Schrijf materiaal – dit is een van de grootste ergernissen van thuiswerkers, niet de ruimte en middelen hebben om thuis alles uit te werken. Op kantoor beschik je over een goed whiteboard om bijvoorbeeld samen te brainstormen, maar thuis heb je die middelen niet.

Middelen voor efficiëntie – op kantoor heb je rustige muziek aanstaan, veel middelen die je efficiëntie bevorderen zoals applicaties, zakelijke lunch en een vaste pauze tijd (met misschien wel een wandeling). Dit ontbreekt thuis vaak, zorg er dus voor dat je dit zelf invult.

Een goede bureaustoel – wellicht de belangrijkste van allemaal, samen met het bureau zelf. Als je niet goed zit ben je zo weer klaar met thuiswerken. Je krijgt last van je rug, nek, polsen en als je niet oplet houden deze klachten aan. Met mogelijk échte gezondheidsrisico’s als gevolg.

Haal de juiste middelen in huis

Haal deze middelen vandaag nog in huis, zodat jij direct goed vanuit huis kan werken. Deze middelen haal je bij een kantoor winkel speciaal voor professionals. Dit kan zowel online als offline in jouw eigen regio. Hoe ervaar jij thuiswerken? En wat zijn jouw beste tips voor anderen?

Redacteur

Comments are closed.