Eten en drinken in een omgeving die ons iedere dag weer inspireert en verrast. Met de beleving van een dorpshart of de binnenstad. Omdat de traditionele kantine ook anders kan. Het hoeft niet een plek te zijn waar kant en klaar maaltijden worden geserveerd, maar door een samenwerking tussen verschillende lokale ondernemers kunnen er verrassende en overheerlijke maaltijden klaargemaakt worden, waardoor uw lunch weer een genotsmomentje wordt tijdens uw werkdag!

We willen meer variatie en meer keuzes. Iedere dag opnieuw. In de WE CANTEEN bedrijfsfoodcourts wisselen lokale ondernemers elkaar af en krijg je iedere dag een andere specialiteit geserveerd.

Eén van de vele voordelen van werken met lokale ondernemers is de aandacht die zij hebben voor het gebruik van lokale, eerlijke en verse producten in hun gerechten. En dat proef je!

Wij hebben meer dan 300 lokale ondernemers aan ons verbonden, allen zorgvuldig geselecteerd door WE CANTEEN. Zij zijn het die in de WE CANTEEN bedrijfsfoodcourts het eten een verhaal geven, en een gezicht.

De prijs van de producten die WE CANTEEN serveert worden afgestemd in samenspraak met de opdrachtgever. Ondernemers van WE CANTEEN baseren hun prijs niet aan de hand van de vraag, maar aan de hand van het aanbod. Zij betalen een eerlijke prijs aan hun leveranciers en berekenen uiteraard een stukje marge om hun eigen uren én een stukje investering voor het bedrijf te bekostigen. Van hoge kostenposten als back-office kosten en kantoorhuur hebben de ondernemers geen last, waardoor de gast betaalt voor kwaliteit. Dat proef je!

Redacteur

Comments are closed.