Is het tijd voor een gezellig avondje uit met uw collega’s, maar wilt u deze keer iets echt unieks organiseren? Boek dan één van onderstaande spectaculaire dinnershows. Onder het genot van een heerlijk diner ziet u de beste artiesten en leukste acts.

Brooklyn Nights in Aalsmeer
Studio’s Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.

Avondje vol vermaak in Amsterdam
Op een prachtige locatie in het hartje van Amsterdam kunt u genieten van onze dinnershows, vast geprogrammeerd op vrijdag en zaterdagavond. Kom een avondje genieten in het gezellige Amsterdam met een hapje, drankje en entertainment.

Travestieten Show Diner
In hartje Amsterdam, tussen de Jordaan en de Rosse buurt, kunt u van een heerlijk avondje uit genieten in ons theaterrestaurant. Tijdens het 3 gangen menu van chef kok wordt u vermaakt met diverse Travestie-acts. Deze combinatie leidt vaak tot hilarische momenten!

Of bekijk hier eens het totaalaanbod van Dinnershows!

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw bedrijfsfeest? Bel dan gratis 088- 5405850 voor hulp en advies van onze vrijetijdsspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.