Echt eens even heel ergens anders vergaderen? Dat kan, kom dan eens naar Sauerland voor uw vergadering. Speciaal voor u hebben wij 3 toppers geselecteerd waar u kunt vergaderen, overnachten en een leuke activiteit kunt doen. 

Bekijk hier onze top 3 Vergaderen in de Sneeuw in Sauerland

Vergaderen in de sneeuw – Een andere kijk op de zaak
Tijdens deze 3-daagse reis heeft u voldoende mogelijkheid om in een speciale omgeving te vergaderen. Lekker genieten van de sneeuw door te skiën, snowboarden, langlaufen of andere winterse activiteiten.
U verblijft 2 nachten in een 4-Sterren hotel waar u kunt genieten van een heerlijk diner of lunch.
De dagen worden afgesloten met gezellig borrelen in de après-skihut of in het hotel.

Actief vergaderen in het Sauerland
Afhankelijk van de duur van het zakelijke programma kunnen er meerdere dagdelen met activiteiten georganiseerd worden. Deze activiteiten, al dan niet gericht op specifieke bedrijfskenmerken, vinden plaats in de uitgestrekte bossen en op de skipiste bij het hotel.
U kunt het hele jaar door bij ons terecht. Vanaf december t/m maart heeft u grote kans dat er sneeuw ligt en dat u als vergaderbreak kunt skiën, snowboarden of langlaufen.

24-uurs Vergaderarrangement in Sauerland
Om het prachtige Sauerland te beleven hoeft u niet ver te rijden. Het Sauerland begint niet eerst in Winterberg of Willingen. Nee, het begint hier direct in Sundern! Hier vindt u traditionele vakwerkhuisjes, bergen, bossen en meren voor wandel-, fiets- en wintersportactiviteiten. En hier vindt u natuurlijk ook het Sunderland Hotel.

Met hartelijke groet,

Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.